miercuri, 28 martie 2012

Campania "PNL are grija de sanatatea ta" la editia a II a in sectorul 5


      Organizatia Femelor Liberale a PNL organizeaza in perioada 03.04 - 04.05.2012 in toate judetele (municipii, orase, comune, sectoare ale Bucurestiului) campania " PNL are grija de sanatatea ta" in cadrul careia membrele OFL isi vor populariza candidatele OFL la alegerile locale, vor strange semnaturi pentru o noua lege a preventiei in sanatate cu analize gratuite obligatorii, efectuate periodic, vor masura gratuit tensiunea si glicemia cetatenilor care se vor prezenta la corturile de campanie.

         Aceasta actiune a fost desfasurata si anul trecut, in cadrul careia OFL sector 5 a efectuat in numar de 3362 consultatii medicale in decurs de 14 zile de campanie. Acest rezultat s-a realizat cu efortul membrelor active ale OFL sector 5, efort pe care trebuie sa il reiteram in perioada urmatoare pentru a promova prin aceasta actiune si pe cele 2 doamne candidate la Consiliul Local al Sectorului 5:doamna Camelia Iodanescu si dna Gabriela Tanase.

         Schimbarea pe care ne dorim cu totii in administratie depinde in primul rand de implicarea fiecarei membre in actiunile de partid din acest an, motiv pentru care va rugam sa raspundeti pozitiv mobilizarii noastre pentru a desfasura aceasta campanie cu rezultate cat mai bune pentru doamnele din OFL sector 5 si pentru PNL sector 5 in alegerile locale. Campania aceasta a doamnelor din OFL sector 5 se deruleaza si cu sprijinul logistic al doamnei deputat Alina Gorghiu.

            Campania "PNL are grija de sanatatea ta" se va desfasura in acest an la 2 corturi amplasate astfel: un cort in zona complexului comercial Prosper si un cort in zona Piata Cotroceni. Zilele de activitate la cort vor fi situate  in intervalul : 03.04-06.04, 9.04-11.04, 18.04-20.04, 23.04-27.04.2012. Programul in zilele mentionate mai sus este : 9.30-13, 16.30-19.30. Activitatea dvs va consta in dialogul cu cetatenii, distribuirea de pliante, completarea de tabele cu semnaturi pentru legea preventiei in sanatate.

         Va rugam sa va implicati in aceasta actiune si sa va programati  la email: oflsector5@gmail.com la cort in oricare din zilele mai sus mentionate, in functie de intervalul orar in care sunteti disponibile.

--
Ruxandra Gindu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu