luni, 6 februarie 2012

Guvernul Boc, prin demisie, a recunoscut falimentul guvernarii PDL


PDF Imprimare Email
Scris de Cabinet parlamentar   Lucia Varga, Presedinte a OFL
Luni, 06 Februarie 2012 15:00
Demisie Boc
Demisia premierului Emil Boc, impreuna cu intregul sau cabinet reprezinta o victorie a protestatarilor din Piata Universitatii, care cer de mai bine de trei saptamani o schimbare majora in tara noastra. Aceasta demisie este, in acelasi timp, primul pas catre solutionarea actualei crize politice, foarte adanca. Este primul pas catre alegeri anticipate, pe care PNL le considera singura solutie rationala in prezent.

Demisia Guvernului Boc, in totalitatea sa, reprezinta recunoasterea falimentului guvernarii actuale. De altfel, eu am aratat de fiecare data, masurile gresite pe care le lua Guvernul, si am denuntat, atat prin mecanismele legale la dispozitia mea, cat si public, toate greselile pe care guvernarea PD-L le-a facut. Nu este acceptabila acum decat o solutie: cetatenii trebuie sa se pronunte la urne, in alegeri anticipate”, declara deputatul Lucia Varga.
Discursul fostului premier a fost contradictoriu: acum cateva zile ni se spunea ca mentinerea acestui cabinet asigura stabilitatea economica, iar astazi Emil Boc ne anunta ca demisioneaza pentru a salva stabilitatea economica. Acest ultim discurs în calitate de premier a fost la fel ca intregul mandat. Demisia sa reprezinta recunoasterea falimentului acestui guvern si inseamna plecarea celui mai incompetent si corupt guvern din ultimii 21 de ani. Mai e nevoie de doi pasi: demisia presedintelui Traian Basescu si alegerile anticipate, care pot fi organizate in aceasta primavara.
http://www.luciavarga.ro/component/content/article/1-noutati-campanie-politica/354-guvernul-boc-prin-demisie-a-recunoscut-falimentul-guvernarii-pd-l

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu