marți, 24 iulie 2012

Organizaţia Femeilor Liberale Filiala Sectorului 5 Bucuresti cheamă la referendum pe cei care doresc un viitor mai bun pentru familiile lor


Bucuresti, sector 5, 24.07.2012 .- Organizaţia Femeilor Liberale a atras atenţia în repetate rânduri asupra faptului că familia românească a fost grav lovită de guvernarea PDL, prin toate politicile care au afectat grav familia, pe mai multe planuri: educaţie, sănătate, economic. Acum, pentru viitorul copiilor noştri, îndemnăm cetăţenii să meargă la vot, pentru a vota pentru demiterea lui Traian Băsescu şi pentru sfârşitul epocii de umilinţe a poporului.
În ultimii trei ani de zile, această grupare portocalie condusă de presedintele Băsescu împreună cu marionetele Boc si MRU au reuşit să ducă tara într-un colaps greu de imaginat în timpul guvernării liberale, şi au făcut acest lucru aplicând politici care nu aveau nici un fel de legătură cu realitatea românilor. 
Tăierile de salarii si pensii, micsorarea si eliminarea indemnizatiilor si ajutoarelor pentru mame si ceilalti membrii ai familiilor au lovit greu în familia românească. În acelasi timp sistemul mafiot construit în jurul lui Băsescu a coplesit toate institutiile din România.  Oamenii politici au reusit cu greu să oprească acest lucru în Parlament. Mai grav este că acelasi Băsescu acum vine si se erijează în apărător al democratiei după ce în cei 8 ani de zile cât a fost presedinte a utilizat toate metodele consacrate ale vechii Securitătii: ascultarea telefoanelor, întocmirea de dosare penale la comandă, subordonarea justiţiei, amestecul în activitatea de legiferare a Parlamentului si abuzurile contra institutiilor, şi lista abuzurilor poate continua. 
Lucia Varga, deputat, presedinte Organizatia Femeilor Liberale declară: "Este important pentru fiecare român să se implice în viată politică si să sanctioneze prin intermediul referendumului pe cei care i-au făcut viata grea si  i-au distrus viitorul. Este important să participăm si să votăm pentru famiile noastre, pentru stabilitate si bunăstare. Femeile din România, în calitate de mame sau bunici au simtit cât de grea a fost această guvernare portocalie condusă de presedintele Băsescu. Este momentul,  prin acest vot, să alegem un alt drum pentru România"
Este nevoie ca noi, femeile din România, să luptăm si să dăm un vot pentru restabilirea statului si democratiei în România. Să dăm un vot pentru recâştigarea drepturilor pierdute de către mame si de către fratii, părintii sau copii nostri. 
Avem o singură solutie, să participăm la referendum si să votăm. În acest fel noi vom decide care va fi soarta României pentru următorii ani, vom decide în special viitorul copiilor nostri.
Guvernul USL va continua să aplice măsurile care să restabilescă drepturile pierdute de către populatie: revenirea salariilor personalului bugetar la nivelul din iunie 2010, restituirea sumelor retinute fără bază legală pensionarilor, cresterea încasărilor bugetare prin eficientizarea administrării fiscale, deblocarea posturilor din învăţământul superior.
Doamna Presedinte a OFL Sector 5, dna.Ruxandra Gîndu, indeamna cetatenii sectorului 5 sa mearga la vot pentru ca mamele, pensionarii, familiile din Romania sa beneficieze de respectarea dreptului la un trai decent. Presedintele Traian Basescu a dovedit lipsa de respect fata de cetatenii Romaniei si poate fi sanctionat democratic prin vot, votand DA la referendum.
Avem nevoie de sprijinul tuturor cetătenilor si în special de cel al femeilor care au văzut zi de zi că nu mai au ce pune pe masă de mâncare copiilor, că trebuie să platească mai mult la doctor, că statul nu mai doreste să încurajeze femeile să mai facă copii.
Trebuie să participăm la vot si să spunem un DA hotărât demiterii lui Traian Băsescu.
Despre Organizatia Femeilor Liberale
Organizaţia Femeilor Liberale din Romania s-a reconstituit în anul 2003 ca o componentă politică specifică in cadrul Partidului National Liberal din Romania. Preocupat in mod deosebit de primatul individului in fata societatii, de egalitatea in fata legilor, de garantarea drepturilor si libertatilor cetatenesti, Partidul National Liberal este interesat de locul si rolul pe care femeia trebuie sa-l ocupe in societate romaneasca. Organizatia Femeilor Liberale exprima, atat pe plan intern cat si international, vointa femeilor liberale de a considera egalitatea de sanse ca un principiu fundamental garantat de constitutiile societatilor care pun in centrul politicii de afirmare drepturile omului. Obiectivele Organizatiei Femeilor Liberale sunt schimbarea profunda a societatii, implicare a femeilor in viata comunitatii, in decizii, participarea activa in domeniul social. Presedintele OFL este in prezent Lucia Ana Varga, deputat de Bihor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu