joi, 7 iunie 2012

INVITATIE


Avem deosebita plăcere de a vă invita la seminarul ”Totul despre embolizarea fibromului uterin“, ce va avea loc vineri, 15 iunie 2012, începând cu ora 18.00,  la Cafeneaua Brătianu (str. Doamnei, nr. 9, sector3 3 ). Evenimentul este realizat în colaborare cu Clinica Hemodinamic şi beneficiază de susţinerea partenerului nostru tradiţional, deputatul colegiului 22 din Bucureşti, Alina Gorghiu.
Printre lectorii prezenţi în cadrul evenimentului, va participa dr. Rareş Nechifor, medic specialist radiodiagnostic, în cadrul Centrului Medical Hemodinamic.
Embolizarea uterină este o procedură de terapie endovasculară efectuată de medici specializaţi în radiologie intervenţională, una dintre cele mai noi şi mai spectaculoase ramuri ale medicinei moderne. Tratamentul prin embolizare constă în închiderea cu un material special a vaselor de sânge ce hrănesc fibromul. Rămas fără alimentare, acesta va involua şi se va resorbi treptat, ajungând la dimensiunea şi structura normală. Tratamentul prin embolizare prezintă avantaje incontestabile. În primul rând, permite menţinerea intactă a uterului, ceea ce duce la păstrarea sau recaştigarea capacităţii de a avea copii. În timpul intervenţiei nu există nicio incizie la nivelul uterului sau a abdomenului, ceea ce presupune o recuperare mai rapidă, cu o spitalizare de numai o zi. Peste 95% dintre paciente s-au declarat pe deplin mulţumite de rezultatele terapiei prin embolizare.
În cadrul evenimentului va avea loc şi o sesiune de interpretări ale ecografiilor gratuită, pentru participantele care vor dori o opinie din partea domnului dr. Rareş Nechifor.
Pentru participarea la eveniment, precum şi pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactaţi urmatoarele persoane, cu menţiunea că data limită de înscriere este 14.06.2012:
Ruxandra Gindu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu