marți, 8 mai 2012

INVITATIE LA SIMPOZIONUL " PNL- USL are grija de sanatatea ta"


       Avem placerea sa va invitam la simpozionul " PNL-USL are grija de sanatatea ta" in data de 15.05.2012, orele 14, Palatul Parlamentului, et.2, sala Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputatilor, care va avea ca obiect problematica actuala a sistemului sanitar, a legii sanatatii, organizat cu scopul de a interactiona cu participantii pentru discutarea de solutii in domeniul sanitar. La eveniment sunt invitate sa participe personalitati ale PNL, respectiv dl.Eugen Nicolaescu, Ministrul Sanatatii Publice in perioada 2005-2008, doamna deputat, Lucia Varga , Presedinte a Organizatiei Femeilor Liberale, precum si reprezentantii asociatiilor profesionale din sistemul medicinei de familie, doamna Rodica Tanasescu, Presedinte a Societatii Nationale a Medicilor de Familie si doamna Doina Mihaila, Presedinte a Federatiei Patronatelor Medicilor de Familie din Romania. De asemenea sunt invitati sa participe la eveniment si candidatii PNL din municipiul Bucuresti la alegerile locale.

Actiunea se realizeaza din initiativa Organizatiei Femeilor Liberale si a filialelor sale din sectoarele municipiului Bucuresti.

Va rugam sa transmiteti confirmarea de participare pana la data de 10.05.2012 inclusiv, la email:cristinafilip75@yahoo.com si sa treceti in CC si adresa filialei noastre, sector5@pnl.ro, sa transmiteti si  datele dvs ( nume, prenume si CNP) pentru accesul in Palatul Parlamentului.

Va multumim si va asteptam sa participati la eveniment.

Presedinte OFL sector 5

Ruxandra Gindu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu